Mahlzeiten wärend der Slovenian Masters Open

Während der Slovenian Masters Open bieten wir Spielern die Möglichkeit in Squashland zu essen. Mahlzeiten sind bereits in Spielerpaketen höher als „A“ enthalten. Dies bedeutet, dass Sie auch Hotel und Mahlzeiten im Paket ausgewählt haben. Alle anderen Spieler können sich für jede Mahlzeit entscheiden – senden Sie eine Mail mit einer Bestellung bis Mittwoch, 3.4., abends an zveza@squash.si. Preis: 10 euro

Četrtek / Thursday – 4.4.2019 – VEČERJA / DINNER

Piščančji zrezek / GRILLED CHICKEN CUTLET
Kuhana zelenjava / COOKED MIX VEGETABLE
Riž / RICE
Solata / SALAD
Prekmurska gibanica / LAYERED PASTRY OF PREKMURJE

Goveji golaž / BEEF GOULASH
Polenta / CORNMEAL MUSH
Solata / SALAD
Prekmurska gibanica / LAYERED PASTRY OF PREKMURJE

Loška medla s šparglji / ŠKOFJA LOKA MILLET MUSH WITH ASPARAGUS
Solata / SALAD
Prekmurska gibanica / LAYERED PASTRY OF PREKMURJE

Petek / Friday – 5.4.2019 – KOSILO / LUNCH

Ocvrte piščančje peruti / FRIED CHICKEN WINGS
Pražen krompir / SAUTEED POTATOES WITH ONIONS
Solata / SALAD

Kremna rezina / CREAM SLICE
Domači skutni štruklji z jurčki / HOME MADE DUMPLINGS WITH PORCINI
Solata / SALAD
Kremna rezina / CREAM SLICE

Ričet s suhim mesom / BARLEY PORRIDGE WITH BEANS AND SMOKED HAM
Kremna rezina / CREAM SLICE 

Petek / Friday – 5.4.2019 – VEČERJA / DINNER

Piščančji trakci z zelenjavo z žara / SHREDDED CHICKEN WITH GRILLED VEGETABLES
Riž / RICE
Solata / SALAD

Gratinirana palačinka s skuto / GRATINATED PANCAKE WITH COTTAGE
Pleskavica z žara / GRILLED MEAT PATTY
Pomfri / FRENCH FRIES
Solata / SALAD
Gratinirana palačinka s skuto / GRATINATED PANCAKE WITH COTTAGE

Zelenjavna juha / VEGETABLE SOUP
Gratinirana palačinka s skuto / GRATINATED PANCAKE WITH COTTAGE 

Sobota / Saturday – 6. 4. 2019 – KOSILO / LUNCH

Kuhana govedina s hrenom / COOKED BEEF WITH HORSERADISH
Pražen krompir / SAUTEED POTATOES WITH ONIONS
Solata / SALAD
Krof z marmelado / DONUT WITH JAM

Gratinirani sirovi tortelini v paradižnikovi omaki z baziliko in mocarelo / GRATINATED CHEESE TORTELLINI IN TOMATO SAUCE WITH BASIL AND MOZZARELLA
Solata / SALAD
Krof z marmelado / DONUT WITH JAM

Jota / HOT POT WITH SAUERKRAUT, BEANS AND POTATOES
Kranjska klobasa / CARNIOLAN SAUSAGE
Krof z marmelado / DONUT WITH JAM 

Sobota / Saturday – 6. 4. 2019 – VEČERJA

Players party: Še skrivamo / Yet to be revealed

 

Nedelja / Sunday – 7. 4. 2019 – KOSILO / LUNCH

Svinjska pečenka / PORK ROAST
Pražen krompir / SAUTEED POTATOES WITH ONIONS
Solata / SALAD
Jabolčni zavitek / APPLE STRUDEL

Ocvrt piščančji zrezek po dunajsko / CHICKEN VIENNESE CUTLET
Priloga /
Solata / SALAD
Jabolčni zavitek / APPLE STRUDEL

Ajdova kaša z jurčki / BUCKWHEAT WITH PORCINI
Solata / SALAD
Jabolčni zavitek / APPLE STRUDEL

 Nedelja / Sunday – 7. 4. 2019 – VEČERJA / DINNER

Pečene piščančje kračke / BAKED CHICKEN DRUM STICK
Priloga /
Solata / SALAD
Princeske / PRINCESS

File postrvi z žara / GRILLED TROUT FILLET
Krompir z blitvo / POTATOES WITH SWISS CHARD
Solata / SALAD
Princeske / PRINCESS

Pašta fižol / HOT POT WITH BEANS AND PASTA
Klobasa / SAUSAGE
Princeska / PRINCESS

RSS
Follow by Email1
Facebook0
Twitter